ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 

 

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ?

 ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ . ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ Ή ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 914 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ .

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ?

 ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ /ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕΤΑ ΑΡΘΡΑ 657 , 658 ΚΑΙ 932 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ , ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ .

 ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ? 

 ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 914-932 ΤΟΥ Α.Κ. ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ( ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ   Ή ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ .

 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 ΓΡΑΦΕΙΑ

 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 ΞΕΝΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

 ΛΟΓΙΣΤΕΣ

 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

 ΙΑΤΡΟΥΣ

 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥΛΑΒΟΥΝΤΕΣ

 ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

 

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com